FINREG PARTNERS poskytovatelem expertního poradenství v Reportu Wealth Magazínu

 

FINREG PARTNERS byla zařazena mezi přední poskytovatele poradenství podnikatelským rodinám v novém reportu Wealth Magazínu. Rodinným firmám, malým a středním podnikům a privátním investorům pomáháme s nejrůznějšími právními záležitostmi.


Mezi klíčová témata patří:

ochrana majetku a mezigenerační předání vlastnictví

investiční fondy a jiné investiční a trustové struktury

emise dluhových a kapitálových cenných papírů

M&A a financování

ESG a compliance

Odkaz na celý report, včetně příspěvku naší kanceláře, si stáhněte zde.

Role rodinných podniků v ekonomice

Rodinné firmy a SMEs jsou nezbytnou součástí evropské i české ekonomiky. Tyto subjekty vytvářejí pracovní místa, přinášejí inovace, a také mají zásadní vliv na ekonomický růst. V dnešní době ekonomických turbulencí čelí tato odvětví jedinečným výzvám, se kterými FINREG PARTNERS může pomoci.

Financování SMEs: výzva a řešení

Jedním z hlavních problémů, se kterými se SMEs potýkají, je přístup k financování, ať už pro provozní náklady nebo pro akviziční financování. Mnoho rodinných firem a SMEs, které si během let vybudovaly úspěšný business, nyní hledají možnosti dalšího růstu prostřednictvím fúzí a akvizic. FINREG PARTNERS disponuje přehledem o alternativních možnostech financování.

Ochrana majetku a mezigenerační předání

Dalším významným bodem je ochrana majetku a jeho diverzifikace. Naše advokátní kancelář pomáhá klientům v zakládání fondů kvalifikovaných investorů a jiných investičních struktur. Otázka mezigeneračního předání vlastnictví a řízení firem je stále aktuálnější, a právě zde nabízí FINREG PARTNERS své služby využitím trustových struktur.

Regulace a compliance

Stejně důležitá je i oblast regulace, kde se rodinné a SME firmy potýkají s výzvami jako je ESG, řízení rizik v dodavatelských řetězcích či ochrana osobních údajů. Naše kancelář zde nabízí odborné poradenství a pomáhá klientům s implementací nových regulací.

Jako uznávaný poskytovatel poradenství v Reportu Wealth Magazínu, FINREG PARTNERS pokračuje v posilování své pozice jako důvěryhodný partner pro všechny, kdo hledají odborné a spolehlivé vedení ve světě financí, technologií, práva a podnikání.

Print Friendly and PDF
 

Klíčové kontakty